Home De drie mooiste variaties op Rainbow Hair
Get the look

De drie mooiste variaties op Rainbow Hair

Rainbow Hair is zonder twijfel de haartrend van 2016. Instagram, Pinterest en Tumblr staan er vol mee en je leest er veel over op blogs. Zoals de naam het al zegt bestaat Rainbow Hair uit plukken van verschillende kleuren die in het haar worden aangebracht. Deze trend kent verschillende vormen en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Hieronder beschrijf ik drie variaties van Rainbow Hair. Get inspired.

Nummer-1

Rose Gold Hair

Rose-Gold

Ik begin meteen met mijn favoriet: Rose Gold Hair. Ik vind dit echt zó mooi. Rose Gold Hair is een oudroze kleur met peachy en goudblonde tinten erdoor heen. Dit maakt het een perfecte kleur voor in de zomer, maar ook voor de koudere dagen is dit erg mooi, omdat deze haarkleur een warme gloed heeft.

Nummer-2

Opal Hair

Opal Hair

Opal Hair is een combinatie van Granny Gray en Rainbow Hair. De kleur is geïnspireerd op de opaalsteen, die een mix heeft van parel met roze, blauwe en paarse kleuren. De basiskleur van het haar is grijs met daar doorheen verschillende pasteltinten. De pastelkleuren worden op een subtiele manier aangebracht in het haar door middel van layering. Leuk voor de mensen die net even iets anders willen dan de gewone granny look.

Nummer-3

Macaron Hair

Macaron Hair

De derde variatie is Macaron Hair. Het idee hierachter is dat het haar eruit moet zien alsof je de Franse macaron winkel ‘Laduree’ binnenloopt. Naar mijn idee is dit helemaal gelukt! De lichte kleuren die gebruikt worden laten het haar er romantisch, dromerig en zoet uitzien. Bij Macaron Hair worden verschillende pastelkleuren in lagen op segmenten van het haar aangebracht.

Welke variatie op Rainbow Hair is jouw favoriet?

Bron: Popsugar