Home De bandana & meer Festival Trends 2017
Hair update

De bandana & meer Festival Trends 2017

Laatst stond nog in de krant dat Nederland te veel festivals krijgt. Zo denken de grote steden na over een 'festival-stop' omdat hulpdiensten het gewoon niet meer aan kunnen en buurtbewoners klagen over geluidsoverlast. In België was afgelopen weekend de afsluiting van het festival der festivals, Tomorrowland waar het hele weekend gefeest werd met de beste DJ's ter wereld. En dan hebben we nog alle popconcerten, zoals afgelopen weekend U2 die met eigen Boeing op Schiphol neerstreek en 2 concerten in een uitverkochte Arena gaf. Keuze genoeg dus en de zomer is nog niet voorbij!

170727-191224-TML2017-BH2

Tijd om de trends van dit jaar eens op een rijtje te zetten. Zo zijn de hippy bloemenkransen steeds minder te zien. Daarvoor in de plaats is de bandana gekomen. Bloemen zien we nog wel, maar dan als make-up of verwerkt in hoofddeksels. Maar een pruik mag ook. Vooral op festivals met een thema, zoals Burning Man, maar ook Valtifest. Los haar is bij verre favoriet, maar vlechten doen het ook goed, vooral in combinatie met lange lokken. En natuurlijk de zonnebril, of het nu overdag is of 's avonds, een - liefst met gekleurde glazen - hippe bril hoort er nu eenmaal bij. Om de pupillen te verbergen of omdat het nu eenmaal goed staat?

Heb je nog een festival te gaan, kijk dan hieronder welk element jij aan je outfit kunt toevoegen om helemaal 2017 festival proof te zijn!

Nummer-1

De Bandana

festival-bandana

Nummer-2

De Mohawk Braid

festival-mohawk-braid

Nummer-3

Face Paint

festival-face-paint

Nummer-4

When in doubt, wear a wig!

festival-wigs

Nummer-5

De Reflecterende bril

festival-sunglasses

Nummer-6

Hoofdtooien

festival-headpieces

Welk festival heb jij nog in je agenda staan dit jaar?

Foto's: courtesy of Tomorrowland

Meer festival inspiratie vind je hier!