Home De 5 mooiste kapsels Oscaruitreikingen 2011
Hair update

De 5 mooiste kapsels Oscaruitreikingen 2011

Er waren dit jaar weer veel prachtige Red Carpet Hairdo’s tijdens de Oscar uitreikingen te bewonderen. Maar sommige sterren staken er met kop en schouders bovenuit. Mijn top 5 dit voor jaar:
1. Natalie Portman
Niet alleen won ze de Oscar voor beste actrice met haar rol in Black Swan, ze zag er ook prachtig uit. Haar asymmetrische kapsel was origineel en stond haar fantastisch. Die kwast-oorbel in haar enige zichtbare oor maakte deze look helemaal af! Haarstyliste was Didier Malige van Frederic Fekkai.

2. Reese Witherspoon
Ook Reese zag er fantastisch uit met haar moderne 60's stijl met glanzende paardenstaart. Er zat geen haartje verkeerd. Enato Campora, ook weer van Frederic Fekkai tekende voor deze look.

3. Jennifer Hudson
Jennifer zag er stralend uit met haar deels opgestoken haar met lange staart. Juist die staart zorgde ervoor dat dit geen tuttig kapsel werd, geniaal! Ze maakte wel gebruik van een haarstukje maar het resultaat was schitterend! Kiyah Wright, haarstyliste met al vele prijzen, creëerde dit kapsel.

4. Anne Hathaway
Anne presenteerde de uitreikingen dit jaar en dat deed ze met veel humor en charme. Haar kapsel was klassiek en stijlvol; een lage chignon die haar fantastisch stond. Chignons worden helemaal hot deze zomer. Anne was ons dus al voor!

5. Helena Bohnam Carter
Deze genomineerde voor dit jaar's Best Supporting Actress (voor haar rol in The King's Speech) ging voor een uitbundig Victoriaans kapsel. Het leuke aan Helena is dat ze net even anders durft te zijn en ook dit jaar viel ze weer op met deze haarstijl die haar prachtig stond.

De twee teleurstellingen dit jaar waren voor mij Sharon Stone en Scarlett Johansson. Beide vrouwen hebben toch een reputatie er meestal geweldig uit te zien. Maar hun haar liet dit jaar te wensen over ... Sharon ging letterlijk over de top met dit bizarre opgestoken kapsel. Het zag er eigenlijk een beetje eng uit. Scarlett zag er daarentegen uit alsof ze niets aan haar haar had gedaan. Natuurlijk as deze look zo bedoeld maar het had wat mij betreft wel wat feestelijker gekund.