Home De 10 ergste mannenkapsels ooit
HaarWeetjes

De 10 ergste mannenkapsels ooit

Sommige kapsels zijn wel zo erg dat je ze nooit meer vergeet als je ze eenmaal gezien hebt, of niet? Even een geheugen opfrisser om lekker bij te gruwelen … welk kapsel vind jij het meest verschrikkelijk?

Nummer-1

bizar-mannenkapsels-10

Zoiets heet The Rat Tail, ofwel de rattenstaart en werd in 2015 zelfs tweemaal op de rode loper gespot. Een combinatie van kort, opgeschoren en toch een lange staart. Typisch een kapsel van een vent die niet kan kiezen.

Nummer-2

bizar-mannenkapsels-9

Sommige mannen gaan gewoon niet naar een kapper, maar proberen hun haar nog wel een beetje in model te krijgen. Tja, dan krijg je dus zoiets …

Nummer-3

bizar-mannenkapsels-8

Populair in de 80’s en 90’s, zelfs Brad Pitt heeft nog een soort kapsel gehad dat erop lijkt. De ‘officiële’ naam voor dit gedrocht is The Mullet, wij noemen het een matje …

Nummer-4

bizar-mannenkapsels-6

Heb jij deze Justin Bieber look echt ooit leuk gevonden? Welke vent wil eruit zien als een schooljongen?

Nummer-5

bizar-mannenkapsels-7

Zelfs al heet je Justin Timberlake, een blond permanent is voor mannen not done – full stop!

Nummer-6

bizar-mannenkapsels-5

Haargel was enorm populair rond 2000 en tegenwoordig zie je nog wel moeders die zulke ‘spikes’ in het haar van hun kleintjes kneden. Beter van niet, wat geweest is is geweest, maar deze is echt niet voor herhaling vatbaar.

Nummer-7

bizar-mannenkapsels-4

Deze dateert alweer van een tijdje terug, de jaren 70 en 8- toen punk helemaal hot was. Maar wees eerlijk, heb je ooit een leuke Mohawk gezien?

Nummer-8

bizar-mannenkapsels-3

Scheiding in het midden en je haar valt langs je gezicht als een gordijn. Het was populair onder corpsb(r)allen maar sexy en leuk is anders.

Nummer-9

bizar-mannenkapsels-2

Het lijken wel monniken, die brave opgeschoren koppies met een te kort geschoren pony. Smaken kunnen verschillen, maar wij vinden deze toch in dit rijtje thuishoren.

Nummer-10

bizar-mannenkapsels-1

Tja wat kunnen we hier over zeggen, behalve dat het gewoon oerlelijk is. Het zegt wel iets over deze mannen natuurlijk … Bekijks zullen ze zeker krijgen, maar waarschijnlijk weinig positieve aandacht.

Welk kapsel vind jij het meest verschrikkelijk?