Home Davines Hair on Stage 2014
Get the look

Davines Hair on Stage 2014

Davines-Huub-EysinkWe keken er allemaal naar uit: de Davines Hair on Stage als afluiting van de 1e dag van het MIRROR Hair Event in Amsterdam. De show werd gepresenteerd door de charmante Sharon Eysink, partner van Huub Eysink van Hair Plaza in Hattem.

Het was een wat kleinere stage dan we bij haarshows gewend zijn, maar ik zat vooraan en kon alles goed zien. Tenminste ... als de cameraman er niet voor stond. Dat was soms jammer, want in veel gevallen was het alleen mogelijk om de stylisten via een beeldscherm aan het werk te zien.

 

Als eerste werden de spotlichten gericht op Jani Beemster, National Master Trainer bij Davines en eigenaar van Jani Hair & Beauty. Hij liet ons enkele kapsels zien; een prachtige lange gewafelde paardenstaart, een kunstig gevlochten 'mandje' van kroeshaar en wat pittige pixies.

Davines-show-01

Daarna was de beurt aan Huub Eysink, Artistic Director Davines Nederland. Huub vertelde dat hij regelmatig samenwerkt met zijn grote inspirator Angelo Seminara en liet ons on stage zien hoe je met een paar simpele ingrepen een kapsel heel ander kunt stylen.

Davines-show-huub-eysink

We konden gelukkig zitten, want de show duurde erg lang. Toen de gebruikelijke tijd om was, kwamen de kappers van de academie Allilon nog het podium op. Het was jammer dat dit zo laat op het programma stond, want het was een lange zit en mijn aandacht werd wat minder. Maar wat werd vertoond was prachtig! Allilon is een begrip in de kapperswereld en werkt samen met een netwerk van ontwerpers, kunstenaars, visagisten en fotografen om hun haarstylisten mee te ondersteunen. Wij werden meegenomen in hun ontdekkingsreis en zagen subtiele kleuraccenten en vakkundig kunst & knipwerk.

allilon-davines-show

Marit Heemskerk | WIEWATHAAR