Home Created in NL: Global Curl Concept voor krullend haar
Get the look

Created in NL: Global Curl Concept voor krullend haar

Mooie, gezonde krullen blijven populair. Maar krullend haar vereist wel specifieke kniptechnieken en verzorging. De kappers van Hairforce 1 in Boxmeer en Gennep zijn gespecialiseerd in krullend haar en hun 'Global Curl Concept' bestaat inmiddels alweer 5 jaar. Ter ere hiervan is er een speciale collectie gemaakt voor krullend haar.

Het Global Curl Concept biedt educatie voor kappers die zich ook willen specialiseren in krullen. Laat je inspireren door deze prachtige krullen kapsels!

Verzorging krullen

De specifieke verzorging van krullend haar is de laatste jaren enorm in opkomst.

Het Global Curl Concept bestaat dit jaar 5 jaar. We willen dit vieren door een branding statement te maken. Het groene/natuurlijke spreekt mij enorm aan omdat dit ontzettend fijn is voor krullend haar. Het natuurlijke past ontzettend goed bij verduurzamen wat wij ook doortrekken in onze salons.

Charlene Haga


Cactusoase

De Cactusoase in Ruurlo is een prachtige groene omgeving en deze cactussen geeft de collectie een stylish touch. 

GLOBAL CURL CONCEPT biedt alles voor krullend haar en een verzamelnaam voor vele krulkniptechieken, verzorging en styling. Dat wil zeggen dat er in de eerste plaats wordt gekeken naar de krulsterkte en de wens van de klant. Daarna wordt de rek van de krullen getest om het beste product-verzorgingsadvies te geven om het vocht/proteïne in balans te krijgen. De vocht/proteïne balans zorgt voor de mooiste, pluisvrije en veerkrachtigste krul. Vervolgens wordt met de klant op zoek gegaan naar een stylingmethode die het het beste bij de klant past.

Haar: Charlene Haga | Fotografie: Raoul Hollants | Visagie: Darien Touma | Stylist: Annet Veerbeek | Kleding: Sepehr Maghsoudi (man), Steffie Christiaens (vrouwen)