Home Created in NL by William Drenthen 2020
Stylist

Created in NL by William Drenthen 2020

Deze haarcollectie van William Drenthen is geïnspireerd op de jaren ’80.

“Je ziet punk invloeden, rafelige kniplijnen, asymmetrie, wilde krullen en geblondeerde lokken”, vertelt William. “Ook de muziek en de strakke lijnen in de visagie waren voor mij inspiratie. Ik vind de eighties fantastisch. Iedereen was een beetje vreemd en niemand keek hier raar van op.

Dit wilde ik terug laten komen in mijn collectie, waarmee ik een tweede plaats voor de Coiffure Award heb gehaald. De zwart wit fotografie versterkt de zwart wit accenten in zowel haar, kleding en accessoires. Ik streef er altijd naar zo origineel mogelijk en vernieuwend te zijn. Samen met mijn vaste fotograaf, stylist en visagist zetten we elk jaar weer iets tofs neer. Ook dit jaar in de categorie colour, maar dat blijft nog even groot geheim.”

Ik vind de eighties echt fantastisch!

Haar: William Drenthen | Fotografie: Petra Holland | Visagie: Darien Touma | Styling: Annet Veerbeek