Home Cowboylaarzen en gekleurd haar: waag jij je aan de festival trends van dit jaar?
Get the look

Cowboylaarzen en gekleurd haar: waag jij je aan de festival trends van dit jaar?

De nieuwste en hotste festivaltrends! Heb jij al tickets bemachtigd voor Lowlands, Pinkpop of misschien wel Tomorrowland? Op Instagram kan je er in ieder geval niet meer omheen. Coachella is geweest en de meest opvallende festival trends van dit jaar zijn onthuld. Ben jij al op de hoogte, of heb je nog helemaal geen idee waarmee die weekendtas gevuld moet worden? Scroll snel verder om de nieuwste en hotste festivaltrends te ontdekken, want festivals betekent natuurlijk nieuwe looks scoren!

Glitters 

Neon 

Cowboylaarzen 

Gekleurd haar 

De nieuwste trend: zo creëer jij de Koreaanse ‘glass skin’ look

Welke festivals zijn hot? Lowlands, Pinkpop of misschien wel Tomorrowland?

Lowlands:

Elk jaar in augustus strijken in Biddinghuizen duizenden Lowlanders neer voor A Campingflight to Lowlands Paradise, een drie dagen durend festival boordevol muziek, theater, film, comedy, literatuur, straattheater, wetenschap en beeldende kunst. Lowlands biedt maar liefst twaalf podia voor 250+ acts en optredens, waar zowel headliners als jonge honden steevast volle tenten trekken. Want Lowlanders kennen hun klassiekers, maar blijven altijd nieuwsgierig!

Pinkpop;

Pinkpop, Nederlands oudste en bekendste popfestival, vond in 1970 voor het eerst plaats op pinkstermaandag 18 mei in Geleen. De naam ‘Pinkpop’ komt natuurlijk van ‘Pop met Pinksteren’ en het festival wordt doorgaans in het pinksterweekend georganiseerd, met uitzondering van de edities in 2008, 2010, 2013, 2015 en 2016. Het festival was aanvankelijk een eendaags festival maar groeide uit tot een meerdaagse happening in Geleen, Baarlo (eenmalig) en later uiteindelijk Landgraaf. Het festival is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse festivalscène.

Tomorrowland:

Tomorrowland is een grootschalig Belgisch outdoor dance-evenement in De Schorre in Boom georganiseerd door WEAREONE.world, een onderneming van de organiserende broers Manu en Michiel Beers en tot eind 2013 een joint venture met het Nederlandse bedrijf ID&T.

Beeld: FransA