Voorwaarden & Privacy

Privacy policy

WieWatHaar (hierna afgekort als WWH) maakt deel uit van The Beauty Marketingpartners BV en is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
The Beauty Marketingpartners BV | Dirk van Hasseltsteeg 61 II | 1012 NE Amsterdam

Persoonsgegevens die wij verwerken
WWH verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via marit@wiewathaar.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Delen van persoonsgegevens met derden
WWH verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
WWH gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens doorWWH en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@wiewathaar.nl.

Wij willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
WWH neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@wiewathaar.nl
Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Wij kunnen sommige gegevens met betrekking tot je account bewaren, met name voor analysedoeleinden of voor onze eigen administratie. De bewaartermijn voor deze gegevens is afhankelijk van het doeleinde waarvoor wij de gegevens verzamelen en gebruiken.

Wij zullen jouw persoonsgegevens uitsluitend bewaren voor zolang dit strikt noodzakelijk. Het is mogelijk dat wij bepaalde informatie nog enige tijd bewaren nadat u je account bij ons hebt gesloten, bijvoorbeeld als dit nodig is om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen of om wettelijke rechten uit te oefenen, te verdedigen of te vestigen.

Disclaimer

WieWatHaar besteedt veel zorg om de informatie op de site correct weer te geven en actueel te houden. Deze informatie is soms afkomstig van een 3e partij zoals salonhouders, fabrikanten, (web)winkels en andere bronnen en daarom kan WWH niet garanderen dat alle informatie volledig of actueel is.

In de spelregels staat duidelijk vermeld aan welke voorwaarden reacties en reviews moeten voldoen. WWH probeert zoveel mogelijk beledigende en aanstootgevende teksten te verwijderen. Helaas kan het mogelijk zijn dat een tekst door onze controle komt en toch op de website verschijnt.
Om de bezoekers van de website hierin ook een rol te geven is het overal op de website mogelijk om feedback te geven of om een reactie of review als ‘niet ok’ te melden.

WWH is op geen enkele wijze aansprakelijk voor, noch kan verantwoordelijk worden gehouden voor schade die voortvloeit uit de verstrekte informatie, aan WWH gelinkte websites of informatie uit reviews en reacties van bezoekers. Het gebruik van WWH is voor eigen risico van de bezoeker. Elke beslissing tot aankoop van producten en/of diensten als resultaat van informatie op de website is de eigen verantwoordelijkheid van de bezoeker.

 

Copyright

Op het concept, de technische uitvoering en uitstraling van deze website en op het materiaal dat op deze site te vinden is rusten rechten van intellectuele eigendom. Indien WWH teksten en fotomateriaal heeft overgenomen van een andere website, zoals bij haarproducten of kappers, is dit gedaan om die producten en kappers te promoten. Indien een partij meent hierdoor gedupeerd te zijn, kan dit per e-mail gemeld worden aan info@wiewathaar.nl.
Op de blog zijn soms artikelen van een andere bron overgenomen. In dat geval wordt de bron altijd vermeld inclusief een link naar de desbetreffende website. Indien een partij het hier niet mee eens is, kan dit per e-mail gemeld worden aan info@wiewathaar.nl.
KvK 62551345 Amsterdam

mis geen kortingen, acties en beautytips en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden voor Sign-up members
* = verplicht veld

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten