Home COLOURFUL Special
Get the look

COLOURFUL Special

De salons zijn weer open en dat willen we natuurlijk vieren met een mooie haarkleur en een stralende huid! Weg met die doffe, uitgegroeide kleur en vale huid. Say hello to een schitterende nieuwe tint voor haar & huid! Deze special staat helemaal in het teken van COLOURFUL en de fijnste producten voor een stralende, zomerse look.

Kleur in je haar

Je gaat naar de kapper voor een mooie haarkleur, maar helaas kan die kleur na een aantal weken wat vervagen en je asblonde haar kan na verloop van tijd weer wat warmer (en soms zelfs gelig) worden. Gelukkig zijn er tal van praktische producten op de markt die je haarkleur tussen kappersafspraken door een boost geven. Zoals deze kleurshampoo's, -maskers en -conditioners. Gebruik ook altijd een speciale shampoo voor gekleurd haar die kleurvervaging tegengaat en voor de grijze en blonde lokken zijn er speciale zilvershampoo's, die een gele gloed tegengaan en de kleur verhelderen.

Kleuropfrissers

ALCINA COLOR GLOSS + CARE EMULSION

Maakt dof en kleurloos haar weer levendig en verbetert de haarkwaliteit door de bijbehorende intensieve verzorging waardoor de kleuren langer mooi blijven. Deze kleuropfrisser is 100% vrij van ammoniak en siliconen en PH-neutraal. Doordat de Color Gloss uitwasbaar is (houdt 4-10 wasbeurten), is er geen uitgroei. Het resultaat is een prachtige tint met geweldige glans, wie wil dat niet?

ROYAL KIS GLAM WASH

Dit is een uitwasbare kleurshampoo. Hiermee tover je moeiteloos een andere kleur in je haar en doordat je de kleur geleidelijk weer uitwast, heb je geen last van een uitgroei. De Glam Wash komt in 5 tinten: Copper - apricot, Red - cherry, Red Violet - blueberry, Violet Blue - plum en Magenta - raspberry. Je brengt de Glam Wash aan als een gewone shampoo en laat dit even 10 minuutjes intrekken. Daarna uitspoelen en klaar!

TRINITY HAIRCARE COLOR NUTRICE MASK

Dit handig kleurmasker geeft gekleurd haar een stralende kleur en glans, terwijl het haar tegelijkertijd wordt verzorgd. Een ideaal product om te gebruiken tussen 2 kappersafspraken door. Je kunt de kleurmaskers met elkaar mengen en zo je creativiteit gebruiken om nieuwe kleuren te maken. De kleur blijft meerdere wasbeurten zitten en gaat geleidelijk weg, dus geen uitgroei!

ROYAL KIS KERAFRESH GOLD

Deze kleurconditioner kun je na het wassen aanbrengen als een gewone conditioner. Jouw gekleurde haar krijgt een color boost met een geweldige glans. Bovendien verzorgt de conditioner het haar. Je kunt de conditioner in alle KIS kleuren kopen en daarom is dit het perfecte product voor tussendoor, vooral als je je haar laat kleuren bij een KIS kapper. Hét product voor een kleuropfrisser tussendoor.


Haarkleur guide

Je wilt blond, maar moet je nu kiezen voor een strawberry blond of een asblonde kleur? Welke tint jou het beste staat heeft alles te maken met je huidskleur en of je een warm of een koel type bent. Hieronder laten we zien hoe je dat heel simpel zelf kunt bepalen.

Vraag altijd je kapper om advies!

Warm of koel?

Zo kun je heel eenvoudig bepalen of jij een warm of koel typetje bent:

  • Ga zonder foundation in het daglicht staan
  • Houd een stuk geel of rood papier naast je gezicht
  • Houd een stuk wit, groen, blauw of zilver papier naast je gezicht.
  • Welke kleuren staan beter bij jouw gezicht Bij A) gele/rode vellen, of bij B) wit/groen/blauw/zilveren kleuren? Kies je voor A), dan staan warme haarkleuren jou het beste. Staat B) jou beter, dan ben je een koel type.

Een andere methode om dit te bepalen is om naar de kleur van je aderen te kijken. Houd je vuist in het daglicht en bepaal: heb jij groene of blauwe aderen? Bij groen ben je een warm type en bij blauw ben je een koel type.

Maar wees gerust, jouw kapper weet hier ook alles van en kan jou heel goed adviseren welke kleur het beste bij je past!


Verzorging voor gekleurd haar

GOLDWELL DUALSENSES COLOR BRILLIANCE SHAMPOO

Dit is een speciale shampoo voor fijn tot normaal (gekleurd of ongekleurd) haar. De shampoo gaat kleurvervaging tegen en geeft het haar enorme glans, zonder het haar te verzwaren.

POP SILVER & BLOND SHAMPOO

Dit is een zilvershampoo met violet kleurpigmenten om de gele gloed uit het haar te verwijderen en warme tinten te neutraliseren. De shampoo is vrij van parabenen en siliconen en geschikt om blond of grijs haar weer op te frissen.

PHILIP B. ICELANDIC BLONDE SHAMPOO

Deze zilvershampoo gaat een gele gloed tegen en warme tinten neutraliseert voor die verleidelijke coole look! Geschikt voor blond of grijs haar, geeft een heel mooi resultaat op highlights die erdoor verhelderd worden.

Kleur op je huid

Nadat je haar is gekleurd, wil je natuurlijk niet dat je gezicht er flets uitziet. Daarom is het belangrijk om voor contrast te zorgen in je gezicht. Wanneer je een haarkleur uitzoekt, is het belangrijk dat die kleur contrasteert met je huidskleur, ogen of je lippenstift. Blauwe en grijze ogen passen goed bij een goudblonde of asblonde kleur. Groene of bruine ogen passen juist beter bij meer donkere tinten zoals donkerbruin. Maar ook met je lippenstift kan je jouw nieuwe haarkleur mooier laten uitkomen.

ALBUS & FLORA MULTI-ACTIVE TINTED LIP BALM

Deze getinte lippenbalsem zit boordevol met vitamines en krachtige antioxidanten. Bovendien bevat deze heerlijke balsem een SPF 30 bescherming tegen de zon. Het perfecte product als je een subtiel kleurtje op je lippen wilt in combinatie met optimale verzorging!


Lippenstift guide

Weet jij het soms ook niet meer? Je ziet al die verleidelijke lippenstift kleurtjes en allemaal lijken ze wel erg leuk. Maar dan kom je thuis en valt het toch tegen. Of de kleur is te fel of te flets. Deze handige guide leert je kijken naar je huidskleur. Als je eenmaal weet welke kleurgroepen je staan, maakt dat het zoeken een stuk gemakkelijker!

Welke kleur past bij jou?

Lichte huid

Dan staan beige, roze en nude kleuren jou goed. Heeft je huid een gelige ondertoon? Pas dan op met felroze.

Medium huid

Kies dan rode tinten. Alle tinten rood staan jou en net zoals lichtroze, oranje en peach.

Olijfkleurige medium huid

Deze huid met een olijfkleurige ondertoon kan heel goed kleuren als donkerrood, donkerroze en bessen hebben.

Donkere huid

Veel kleuren staan jou dan. Van dieprode, bruintinten tot felle kleuren. Pas alleen op met kleuren met een oranje ondertoon.


Vergeet ook je huid niet! Een lichtroze balm geeft je huid een gezonde glow en is perfect als primer voor je foundation of om zo te dragen.

PIXI! ROSE FLASH BALM

Deze Flash Balm gaat een vermoeide en futloze huid tegen. De formule is olievrij en trekt snel in. Gebruik het als hydraterende moisturizer om de teint te verhelderen of als primer voor een vlekkeloze make-up!

ERBORIAN GLOW CREAM

Dit wondermiddel uit Korea geeft een frisse teint en gaat een vale huid tegen. Deze crème heeft een verlichtend effect en zorgt voor een perfecte finish. De parelachtige gloed zorgt voor een stralende huid.

Cover: Candice McKay