Home COLOR Special
Onze favorieten

COLOR Special

Kleur maakt het leven mooi! Zonder kleur zou de wereld er maar grijs en saai uitzien. Niet voor niets zijn haarkleuringen de meest populaire kappersbehandelingen. Maar als je eenmaal veel geld hebt uitgegeven voor een sprankelende kleur, is het natuurlijk ook belangrijk je haar goed te verzorgen zodat je kleur zo lang mogelijk behouden blijft. Met deze producten komt dat helemaal goed!

1. NAK HAIR Platinum Blonde Anti-Yellow Shampoo - Niets is zo vervelend dan een gele waas over je blonde of grijze haar. Met de shampoo is dat gelukkig verleden tijd. Fijne bijkomstigheid is dat de shampoo 100% vegan is en dat dit Autrsalische merk er alles aan doet om het milieu niet te belasten. De perfecte keuze dus voor de conscious hair lover!


2. Rodolphe & Co Mask II - dit haarmasker is geschikt voor behandeld haar. De proteïnen, aloë en het parelmoer-extract geven het haar een intensieve boost. Nice to know: 94% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.


3. KEVIN.MURPHY ANGEL.RINSE - De perfecte wasbeurt voor fijn, beschadigd en gekleurd haar. Deze shampoo verzacht en beschermt je gekleurde lokken en bovendien hoef je je niet bezwaard te voelen over de plastic verpakking, want deze wordt gemaakt uit de plastic soep uit de oceaan (100% Ocean Waste Plastic)!