Home Circle: Haarlijn zomer 2011
Get the look

Circle: Haarlijn zomer 2011

Dit voorjaar draait de Haarlijn helemaal om exact geknipte ronde vormen waarbij je volop kunt variëren met je kapsel. Dit komt door de korte kruin en de lagen in het haar. Of je nu gaat voor een kort kapsel of een wat langere variant, je kunt dit voorjaar alle kanten op, van gestileerd tot lekker nonchalant.
Bij de langere kapsels wordt over het algemeen gekozen voor een lange lok, bij kort haar voor een pittige pony. De kenmerken van Circle gelden voor mannen en vrouwen, zonder dat je overigens kan spreken van een unisex-look: de vrouwenkapsels blijven supervrouwelijk, de mannencoupes echt mannelijk.
Zacht en rustig
In het voorjaar mag de haarkleur allemaal wat helderder. Licht haar wordt nog verder opgelicht; door donker haar worden lichtere tinten verwerkt voor een frisse look. Bij de Haarlijn van dit seizoen is vooral gewerkt met veel verschillende kleuren, voor optisch meer diepte en beweging in het haar. Populair komend seizoen zijn de mooie koele beigeblondtinten en de lichte caramel varianten.
Elegant of nonchalant
De exacte, ronde vormen lenen zich bijvoorbeeld perfect voor een mooie gladde, supergestileerde styling. Glansproducten maken het elegante effect helemaal af. Heb je het liever wat uitbundiger? Laat dan vooral de natuur haar werk doen en maak bij het stylen handig gebruik van de oorspronkelijk structuur van je haar, voor meer beweging en een nonchalant effect.
Maak meteen een afspraak bij je kapper voor een nieuwe look en de cirkel is rond!