Home Calista van 14 liet zich knippen voor een kinderpruik
Hair solutions

Calista van 14 liet zich knippen voor een kinderpruik

Calista Tran is 14 jaar en wilde haar lange haren doneren aan de Stichting Haarwensen. Dat kon bij een van de Sjenkels kapsalons.Calista werd geknipt door Mai van Sjenkels in Den Haag en dit is het prachtige resultaat!

Mijn haren groeien nog, maar bij sommige van de mensen niet

Sjenkels-haarwensen-01

Calista: "Ik wilde vanaf jongs af aan altijd al mensen helpen, daarom leek mij haren doneren wel een goed idee! In het begin was ik nog een beetje onzeker hoe ik er dan ga uitzien, maar op een gegeven moment dacht ik bij mezelf 'mijn haren groeien nog, maar bij sommige van de mensen niet'. Daarom besloot ik om mijn haren te doneren aan Stichting Haarwensen."

Sjenkels-haarwensen-02

HAREN VOOR KINDEREN

Haarwensen helpt kinderen die kaal zijn geworden met pruiken van echt haar. Een haarwerk is een dure aangelegenheid en dat is niet voor iedereen weggelegd. Maar voor een kind is het wel heel confronterend om kaal door het leven te gaan. De Stichting Haarwensen helpt deze groep kinderen zonder dat het de ouders geld kost.

Maar daar is wel haar voor nodig! Wil jij ook je haar doneren? Kijk voor meer informatie op de website van de Stichting Haarwensen!