Home NYFW 2015 preview DELPOZO HAIR
Get the look

NYFW 2015 preview DELPOZO HAIR

Hair-Delpoze-2015We hebben nog een hele winter voor de boeg maar het is wel leuk om alvast te kijken welke looks we volgend jaar zomer kunnen verwachten. Haarstylistย Antonio Corral Calero verzorgde het haar voor de DELPOZOย show in New York en gebruikte daarvoor de producten van het cultmerk MoroccanOil. De show was zeer kleurrijk, inpiratiebronnen waren o.a. Josef Albersย ย โ€œThe Interaction of Color,โ€ en marine.
Delpozo-NYFW-2015
ย 

Ik wilde eenheid creรซren door geometrische rechte lijnen. De Delpozo vrouw is modern met een vrouwelijke touch.
" โ€“ Antonio Corral Calero
Delpozo-2015
GET THE LOOK

  1. Mengย Moroccanoil Treatment Light metย Moroccanoil Hydrating Styling Cream en breng het aan op vochtig haar voor glans en hydratatie.
  2. Spuitย Moroccanoil Heat Styling Protection om het haar te beschermen tegen haardrogers.
  3. Maak een middenscheiding en gebruik een stijltangย om het haar steil en glad te maken. Breng absoluut geen volume aan in het haar!
  4. Neem twee plukken van de voor-zijkant van het haar en zet die achter in de nek vast met een speldje, onder de rest van het haar.
  5. Borstel de rest van het haar door met deย Moroccanoil Boar Bristle Brush en bundel het haar in een lage paardenstaart, zodat de achterkant een V-vorm krijgt.
  6. ย Fixeer je look met deย Moroccanoil Luminous Hairspray Strong

MoroccanOil-NYFW-15
Delpozo Spring / Summer 2015 Collection |ย Hair by Antonio Corral Calero, Moroccanoil Artistic Director |ย Photography: David Webber for Moroccanoil