Home Jouw mening telt: blij met je kapper, barber of schoonheidsspecialist?
Hair update

Jouw mening telt: blij met je kapper, barber of schoonheidsspecialist?

De stembussen zijn geopend en heel Nederland mag een stem uitbrengen, vandaag vieren we de democratie! Maar wist je dat jouw mening ook heel belangrijk is na een bezoekje aan de kapper of schoonheidsspecialist? Zo help je anderen een betere keuze te maken en voor de beautyprofessional is het natuurlijk ook fijn om te horen of je tevreden bent!

We hebben er lang op moeten wachten, maar gelukkig mogen we de salon weer bezoeken voor die nodige knipbeurt of facial. Vertel ons hoe het is bevallen, we zijn heel benieuwd!

Sommigen moeten nog even wachten tot ze aan de beurt zijn. Maar ben je bij je kapper, barbier of schoonheidsspecialist geweest? Laat dan een testimonial achter voor jouw salon! Want niets is fijner dan een complimentje van een tevreden klant!

Hoe maak je een testimonial?

Dat is zo gepiept! Een testimonial of review kun je plaatsten op de salonpagina van jouw kapper, barber of schoonheidsspecialist. Elke salon heeft als het goed is een eigen pagina* op WieWatHaar.

Stap 1: vind je salon

Ga naar WieWathaar en zoek je salon via deze link. Zoek in het filter rechts of ga naar de zoekbalk (vergrootglas-icoon) bovenin.

Stap 2: schrijf je compliment

Op de salonpagina staat een knop 'Post Testimonial'. Door hierop te klikken, kun je jouw een compliment geven. Dit verschijnt op de homepagina en blijft staan op de salonpagina van je kapper. Zo help je niet alleen jouw kapper nu, maar ook later door andere bezoekers ervan te overtuigen dat ze voor deze salon moeten kiezen!

*Staat jouw salon er nog niet bij, vul dan dit formulier in:

Cover: Patrik Velich