Home Behind the cover: Reveal real women
Get the look

Behind the cover: Reveal real women

Als je deze prachtige looks ziet, zou je niet denken dat dit pas de eerste collectie is van de haarkunstenares Christine Alves!

Deze brunette met ronde pony en warrige plukjes staat niet voor niets op de cover van deze maand. In de looks hieronder kun je de verschillende variaties op de pony zien. De make-up is heel naturel gehouden met een klein beetje roze crème blush, lipstick en oogschaduw. Mascara is niet nodig. Heel mooi en heel draagbaar!

Reinvent a unique beauty with a powerful character resulting from an omnipresent diversity.

Christine Alves

Blond haar

This collection reveals women to make them unique and simply beautiful. 

Christine Alves

Leuke look met warrig blond haar en 2 Minnie Mouse knotjes van vlechten. Ook hier is de make-up zo subtiel dat het lijkt alsof het model kleur op haar wangen heeft van een lange wandeling.

Deze look is meer glam, maar dat komt dan door de Monroe-achtige haarstijl, want ook hier is de make-up minimaal. Juist daarom is deze look zo chique, omdat de natuurlijke schoonheid van het model mooi uitkomt. Het belangrijkste is hier een egale teint, dus werk vooral bij met concealer, lichte foundation en transparante poeder en een subtiele shimmer voor die verleidelijke glow.

Hair: Christine ALVES  | Photo: Pawel Wylag | Make-up: Izabela Szelagowska | Stylism: Joanna Wolff