Home Behind the cover: December party looks
Beauty forecast

Behind the cover: December party looks

Indrukwekkende collectie van Christian Ríos (haar) en Nacho Sanz (make-up), waarbij de nadruk ligt op de ogen. Om je make-up in balans te houden, is het slim om een keuze te maken. Óf je kiest voor een zwaardere oogmake-up, of je legt de nadruk op de lippen. In dit geval is gekozen voor mysterieuze, donkere ogen en nude lippen.

Deze looks zijn perfect voor je party make-up. Okay, misschien hebben we dit jaar geen grote feesten buiten de deur, maar dat neemt niet weg dat je ook voor een klein aantal mensen je best mag opdoffen en niet in de laatste plaats voor jezelf!

Party looks

Om de looks helemaal af te maken, gebruik je hier en daar wat shimmer voor een 'glass skin effect'. Wil je weten waar je deze shimmers an moet brengen? Kijk dan goed naar de foto's, hoe dat is gedaan. Het komt erop neer dat je dit aanbrengt, waar het licht op zal vallen als je onder een lamp gaat staan. Dat is op je konen, je neusbotje en een heel klein beetje net boven je bovenlip. Maar houd het subtiel.

Bij deze looks kun je er zelf voor kiezen je wenkbrauwen wel of niet aan te zetten. Hieronder zie je voorbeelden van variaties.

Bij deze looks gebruik je nude lipstick of een transparante lippgloss. Dit laatste versterkt weer het glass effect.

Let wel op dat bij deze make-up je canvas, ofwel de huid, goed is voorbereid. De huid mag niet te droog zijn, dus gebruik vooraf een moisturizer en erna een primer. Wees voorzichtig met foundation en smeer het heel goed uit (een nat make-upsponsje kan hierbij helpen). Vergeet ook niet een concealer te gebruiken, vooral onder je ogen en eindig met een transparante poeder. Ben je klaar met je make-up? Spray dan heel voorzichtig een settingspray op je gezicht en het feest kan beginnen!

Hair: Christian Ríos | Photographer: Esteban Roca | Make-up: Nacho Sanz | Styling: Christian Ríos, Rosa Hernando Designs, Yaidelin Peralta