Featured Video Play Icon
Home Bambiwimpers voor iedere vrouw dankzij het Xlash serum!
SPECIALS & UPDATES

Bambiwimpers voor iedere vrouw dankzij het Xlash serum!

Welke vrouw droomt niet van volle, lange wimpers? Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd en daarom is het fijn als de natuur een handje geholpen kan worden. Mascara’s die de wimpers dikker maken, wimperextensions zijn allemaal mogelijke opties. Helaas is dan ook wel duidelijk zichtbaar dat de natuur hulp heeft gehad. Terwijl wij toch liever dat ‘puur natuur’ effect willen …

Natuurlijke lange wimpers

Gelukkig zijn er ook wimperserums, die zorgen dat de wimpers in een aantal weken hun maximale lengte kunnen bereiken. En het lijkt alsof je met zulke Bambiwimpers bent geboren!

Xlash-01-1024x768

Een nieuw merk op de Nederlandse markt is Xlash Cosmetics. Het komt van onze overburen, uit het Verenigd Koninkrijk en wordt in Frankrijk geproduceerd uit natuurlijke ingrediënten. Hierdoor is het serum veilig voor zelfs de meeste gevoelige oogjes.

Xlash Cosmetics dateert uit 2007, toen Britse en Zweedse wetenschappers een antioxidant testten en er bij toeval achterkwamen dat dit stofje haargroei stimuleerde. Na uitgebreid onderzoek en vele testen, ontwikkelden ze een wimperserum, gebaseerd op dit ingrediënt dat zorgde voor opzienbarende langere en sterkere wimpers. Na de lancering was dit product meteen een groot succes en inmiddels wordt het serum aan meer dan 3 miljoen klanten in 15 landen verkocht!

Dankzij ingrediënten als o.a. Biotine, Rhodiola Rosea en een speciaal peptide, wordt de haargroei van de wimpers gestimuleerd en worden de wimperhaartjes versterkt, waardoor ze minder snel zullen afbreken. Wimperharen hebben een gemiddelde levensduur van 6 weken, daarna vallen de meesten uit. En wist je dat de meeste wimpers al afbreken voordat ze hun maximale lengte hebben bereikt? Niet meer als je het Xlash wimperserum gebruikt dus!

Onderdeel beautyritueel

Bovendien kost het weinig tijd en moeite. Je brengt het serum binnen 1 minuut op als een eyeliner, voor het slapengaan. Het serum wordt dus gewoon onderdeel van je avondritueel. Laat het wel even drogen, als je erna een oogcrème wilt opbrengen. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het wimperserum nadat je je gezicht hebt gewassen en oogmake-up verwijderd hebt. Breng dit met het bijgeleverde penseeltje langs de bovenste en onderste wimperrand aan. Dan doe je de rest en als laatste breng je de oogcrème aan.

Resultaten

Xlash-03

En het werkt echt! Testresultaten uit Engeland laten een groei van 69,3% zien. Bovendien zijn de wimpers 32,7% voller geworden en 21,8% sterker. Dit zijn opzienbarende resultaten die heel duidelijk met het blote oog te zien zijn. Iedereen die weleens een crème tegen lijntjes gebruikt, weet dat je geduld soms op de proef wordt gesteld. Dit product moet je 4-6 weken gebruiken, maar dan zie je ook echt verschil.

Als je het resultaat daarna bijhoudt door het serum elke 3 dagen te gebruiken, blijven je wimpers lang.  Een verpakking bevat 3ml serum en gaat 3 maanden mee. Het kost €49,95, wat een hele gunstige prijs is voor een wimperserum met deze resultaten!

Bovendien heeft het merk ook nog een fijne waterproof mascara, waarmee je jouw nieuwe lange wimpers nog beter mee laat opvallen. De mascara komt alleen in zwart, klontert niet en is lang houdbaar. De mascara is bovendien lief voor je wimpers door toevoeging van vitamine E en B5, die je wimpers versterken. Een verpakking kost €18,95.

Xlash-02

Ook met extensions

Wil je toch wimperextensions nemen voor dramatisch volle wimpers? Dat kan zelfs veel beter als je ook het serum gebruikt. De extensions kunnen dan namelijk beter hechten aan de dikkere, sterkere haartjes, dus het effect zal nog mooier zijn.

Wij zijn deze producten momenteel aan het testen. De voor-foto’s zijn al gemaakt en over een paar weken zullen we de reviews publiceren. Maar we kunnen alvast verklappen dat de 1e resultaten al te zien zijn! 😉

[su_box title="WAAROM XLASH" style="soft" box_color="#ffe2e4" title_color="#000000"]Tja, waarom? Er zijn natuurlijk ook andere merken op de markt. Waarom zou je kiezen voor deze ‘nieuwkomer’?

• Ten eerste is het geen nieuwkomer, maar bestaat het merk al 7 jaar en is de feedback geweldig.

• Dit product is veel goedkoper (soms wel 50%) dan veel concurrenten. Wellicht werd het serum door andere merken zo hoog geprijsd omdat de resultaten zo geweldig waren. Maar Xlash bewijst dat een wimperserum veel lager geprijsd kan zonder in te boeten aan kwaliteit.

• Het product wordt in Europa ontwikkeld en geproduceerd en voldoet dus aan de strenge kwaliteitseisen en controles.

• De resultaten zijn zeer indrukwekkend en binnenkort kunnen Nederlandse vrouwen dat ook gaan ontdekken![/su_box]

Note: dit artikel is branded content, wij schrijven echter nooit over producten waar we zelf niet achter staan.