Featured Video Play Icon
Home Aveda Hair Expert Shahin over Texture Tonic
Get the look

Aveda Hair Expert Shahin over Texture Tonic

Zijn jullie al in de gloednieuwe Hudson's Bay in Amsterdam geweest? Na jarenlang tegen een opgebroken Rokin aangekeken te hebben, is daar eindelijk een prachtig warenhuis verrezen van internationale allure. En er zijn maar liefst twee Aveda salons aanwezig, een voor mannen en een voor vrouwen. De damessalon is op de 4e etage en heeft een prachtig uitzicht over de stad. Helaas regende het toen ik er was, maar nog steeds was het indrukwekkend.

Maar natuurlijk kwam ik niet alleen om het uitzicht, ik wilde eigenaar Shahin Nadali vragen over de allernieuwste aanwinst van Aveda, de Texture Tonic. Dit is eigenlijk een beachspray en dan denk je aan de zomer. Maar wat deze sprays doen, is het haar wat stugheid en stevigheid geven en uniek van dit product is dat het je haar niet hard maakt, zodat het nog steeds natuurlijk valt.

Aveda-Hudonsbay-01

Volgens Shahin is het een veelzijdige spray die je het hele jaar door kunt gebruiken. In deze video vertelt Shahin waarom dit zo'n fijn product is en waarom je het ook zou moeten proberen.

Nu denk ik altijd dat zo'n product niet geschikt is voor mijn haar dat snel pluist en een boblengte heeft. Maar dat is dus helemaal niet zo! Shahin laat het me zien en inderdaad, dit is een perfect product om zo'n leuke messy bob mee te creëren! Wat vinden jullie van mijn haar met de Texture Tonic?

Aveda-texture-before-after

Aveda-texture2

Hoe gebruik je de Texture Tonic?

Aveda-Hudonsbay-02

  1. Spray wat texture tonic, plukje voor plukje en vooral op de uiteinden, dus niet bovenop je kruin.
  2. Vervolgens kneedt je de uiteinden met je vingers en boetseer je er als het ware beweging in. Je kunt ook een föhn gebruiken en het haar al knedend föhnen.
  3. Als finishing touch gebruikte Shahin nog de Air Force van Aveda om het haar te fixeren.

That's all! Je kunt het product zowel op nat als droog haar gebruiken, het is dus super veelzijdig. Hebben jullie weleens een beachspray op deze manier gebruikt?