Home Avant Garde kapsels van Balmain
Get the look

Avant Garde kapsels van Balmain

Avant garde kapsels zijn altijd leuk om te zien. Het is net als met de collecties van de catwalk shows; de ontwerpers hebben een podium om hun creativiteit te uiten en wij kunnen hier weer inspiratie uit putten voor onze dagelijkse styling. Deze collectie The 4 Horsemen of the Apocalypse is van haarstylist Sanjay Ramcharan. Hij ging helemaal los en creërde waanzinnige kapsels in rood-, zwart-, wit- en groentinten met de extensions van Balmain.

Sanjay: "Mijn collectie is geïnspireerd op het Bijbelse verhaal van de vier ruiters van de Apocalyps. Om deze Avant Garde looks te creëren heb ik verschillende producten van Balmain Hair gebruikt. Ik vond het super om met Balmain Hair te werken. Door de grote collectie is er zó veel keuze: verschillende soorten extensions (zelfs kant en klare haarstukken), in verschillende haartypes, gemaakt van 100% echt haar of MemoryHair. Maar het belangrijkste is: alle producten van Balmain Hair zijn makkelijk in het gebruik, om te bewerken, en de kwaliteit is super! Dankzij de grote variëteit aan kleuren zijn Balmain Hair producten zeer geschikt voor een Avant Garde fotoshoot als deze. Balmain Hair is - dankzij haar veelzijdigheid - voor veel internationale backstage kappers de eerste keuze. Dat maakte de keuze voor mij heel makkelijk!"

Het resultaat spreekt voor zich, bekijk de foto's maar!

Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Balmain.

(Credits: Hairstylist Sanjay Ramcharan , Make-up Artist Hanane Naji , Photographer Richard Monsieurs, Stylist Sanjay Ramcharan , Clothing Sheguang Hu , Hair Balmain Hair)