Home More with less: Artistic Minimalistic by Trinity
Get the look

More with less: Artistic Minimalistic by Trinity

Ingetogen haarcollectie van Trinity dat reflecteert hoe de coronacrisis ons allemaal dwingt een stapje terug te doen. Want wat hebben we nu écht nodig in ons leven? Wat als iedereen, ieder op zijn eigen manier, een klein beetje minimalisme is zijn leven zou toepassen? Minimalisme betekent letterlijk: de mogelijkheid om te vereenvoudigen zonder kwaliteit te verliezen. Dus het uiteindelijke doel is om meer te zijn met minder! De kapsels uit deze collectie laten zien dat eenvoudig zeker niet minder mooi hoeft te zijn, integendeel!

In deze trendcollectie van TRINITY haircare is ‘kwaliteit over kwantiteit’ het motto. En zo gemakkelijk als het klinkt, zo eenvoudig is het absoluut niet om exact hetzelfde te bereiken, of zelfs een betere kwaliteit te bereiken door minder spullen te gebruiken. Laat je inspireren door deze mooie, ingetogen kapsels die laten zien dat meer zeker mogelijk is met minder. Welke look is jouw favoriet?

Trendcollectie Trinity winter 2020/21

Italian chique

Wat als iedereen, ieder op zijn eigen manier, een klein beetje minimalisme is zijn leven zou toepassen?

London streetstyle
Swedish bob
Backstage

Hair: Jolanda Schenke , Arno Doppen, Saskia Bolk | Photo's: Johnny ten Have | Make-up: Tamara Sauer | Styling: Marit Hendriks van de Weem