Home ANKO & Coiffure Award bundelen krachten voor Ondernemers Award
Events & Awards

ANKO & Coiffure Award bundelen krachten voor Ondernemers Award

In 2020 zal de ANKO officieel partner zijn van de Coiffure Award. De samenwerking werd bekrachtigd door vice-voorzitter van de ANKO Anique Groesbeek en Marjon Stamsnijder General Manager van Henkel Beauty Care Professional, in aanwezigheid van ANKO-directeur Wijnand van Unen en hét gezicht van de Coiffure Award: Laura van de Graaf.

Met de komst van de ANKO als partner zal er ook meer aandacht zijn voor ondernemerschap tijdens het jaarlijkse Coiffure Award gala, dat in 2020 plaats zal vinden op 19 april in Studio21 Hilversum. Tijdens het gala zal de ANKO Ondernemers Award uitgereikt worden aan een ondernemer die uitblinkt in innovatie, onderscheidend vermogen, duurzaamheid/MVO of creativiteit.

Groesbeek: ”De samenwerking voelt volkomen logisch. Voor ons gaan ondernemerschap en vakmanschap hand in hand. Juist in de synergie tussen die twee ligt ons inziens de kracht van kappers. We hebben heel veel zin om met elkaar aan de slag te gaan."

Ook Marjon Stamsnijder is blij met de samenwerking. “Wij zijn zeer verheugd met de ANKO als officiële partner van de Coiffure Award. Deze samenwerking bevestigt dat de Coiffure Award toonaangevend én branche overkoepelend is.”