Home Als een volle haardos niet meer vanzelfsprekend is
Haarpraat

Als een volle haardos niet meer vanzelfsprekend is

Lees hier de eerste blog van onze nieuwe Haarwerk Expert Marijke Paradiek!

Een nieuw seizoen met een mooie coupe of een fantastisch glamourlook kreeg ik niet meer voor elkaar. Mijn haren waren zo ernstig aan het uitvallen en werden dun en futloos. Ik keek altijd naar vrouwen met mooie volle of lange haren.

Extensions waren voor mij geen optie, mijn probleem zat vooral bovenop mijn hoofd en aan de contouren.

Haarstukje

De mooiste oplossing hiervoor was een haarstukje welke ik met klemmetjes bevestig aan mijn eigen haren. Ik houd megaveel van stralend, helder, blond haar en zocht dus ook naar een haarsoort die ik zelf goed kon kleuren omzo dicht mogelijk bij mijn wens te komen. Hierdoor kon ik dus ook de kleur zo goed mogelijk bij mijn eigen haren aanpassen.

Windkracht 9

Doordat het haarstukje bovenop bevestigd wordt, kan ik er zelfs mee in een storm lopen met windkracht 9! Het begin van een geweldig gevoel van vrouw zijn was ontstaan.

Glamourlook

Eindelijk kon er bij mij een mooie boblijn geknipt worden en samen met mijn haarwerk kan de wind spelen met mijn haar en danst het op mijn schouders.

Zelfs wanneer ik uitga, kan ik met een krultang er een mooie glamourlook van maken of het deels opsteken. Voor mij mogen de feestdagen beginnen!!

Mijn tip voor iedereen is: Gun jezelf mooi haar! Want haar is zo belangrijk voor je zelfvertrouwen. Daarom gun ik iedere vrouw een mooie coupe of glamourlook.