Home Alle krullen opgelet!
Hair update

Alle krullen opgelet!


Krullen zijn weer in! Na diverse seizoenen met de stijltang in de weer te zijn geweest, mag deze nu omgeruild worden voor de krultang. Op de catwalks domineerden al de weelderige bossen met krullen, slag en kapsels met veel volume. Maar hoe verzorg je je krullen nu het beste? Krullen hebben namelijk de neiging om te pluizen en dat willen we natuurlijk voorkomen. Daarnaast hebben krullen veel meer verzorging nodig dan steil haar, krullend haar schuurt namelijk steeds tegen elkaar en zo raakt het haar sneller beschadigd.
Uit een recent onderzoek onder Be Curly gebruikers is gebleken dat de belangrijkste behoeften van vrouwen met krullend haar het versterken van de krullen en het elimineren van pluis en kroes zijn. Het onderzoek toonde ook aan dat 51% van de testpanelleden krullend haar niet dagelijks wast, maar alleen uitspoelt of het haar vochtig maakt door er water op te sprayen en soms een conditioner te gebruiken.
Aveda speelt in op deze uitkomsten door een leave-in product te ontwikkelen, dat ook gebruikt kan worden wanneer je het haar niet wast. Be Curly Style-Prep is ontwikkeld ter aanvulling op Be Curly Curl Enhancing Lotion en om tegemoet te komen aan de veelzijdige behoeften van krullend haar.
Be Curly Style-Prep is een uitbreiding op de succesvolle Be Curly- lijn van Aveda. Deze haarverzorgingslijn zorgt er in 4 stappen voor dat krullend of golvend haar wordt versterkt, geïntensiveerd en geaccentueerd.


Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Aveda