Home VRAAG: mijn hoofdhuid jeukt!
Stylist

VRAAG: mijn hoofdhuid jeukt!

Ik heb erge last van jeuk op mijn hoofdhuid. Geen roos, want ik heb geen schilfers. Welke producten kan ik dan het beste gebruiken? Ik ben ten einde raad ... dank je!


advies
We vroegen expert Maurice Pierôt (eigenaar van Pierôt Coiffures & Beauté) om advies. Hij is een van onze experts die antwoord geven op jullie vragen over haar.
Aveda heeft natuurproducten en er zijn salons die alleen met dat merk werken. Zelf ben ik niet met de producten bekend en zou je Kérastase Serum Sensidote aanbevelen. Dat is een verzachtend en verkoelend serum. (in deze lijn is er ook een shampoo en masker beschikbaar) en helpt ook tegen jeuk. Ik hoop dat dit je al een eind op de goede weg heeft geholpen!
TIP: Lees ook onze review over dit product in de rubriek Tried&Tested!