Home 5 VRAGEN AAN Stefanie Seyda
Stylist

5 VRAGEN AAN Stefanie Seyda

Ze studeerde medicijnen gestudeerd aan de Oxford University, werd dokter en heeft jarenlang gewerkt aan de ontwikkeling van ingrediënten voor cosmetica. Maar Stefanie wilde meer en wilde een oplossing vinden voor haaruitval en haargroei. Deze drijfveer heeft ertoe geleidt ze het revolutionaire MKMS24 ingrediënt ondekte de basis van haar 'wondermiddel' tegen haaruitval, Natucain. Wij vroegen Stefanie naar de achterliggende technologie en waarom dit product zo effectief is én bovendien geen bijwerkingen heeft.

1. Waarom is haarverlies tegenwoordig zo'n groot probleem?

Vandaag de dag is er steeds meer aandacht voor haarverlies, dat komt niet in de laatste plaats door de invloed van social media. Mensen zijn zich tegenwoordig meer bewust van wat er gebeurt met hun lichaam en er is steeds minder schaamte over dit onderwerp. Dat komt ook omdat een aantal celebs hebben toegegeven dat zij ook problemen hadden met haarverlies en zelfs haartransplantaties moesten ondergaan.

Haarverlies heeft enorme impact op iemands zelfbeeld.

Haarverlies kent verschillende oorzaken; stress, eenzijdig dieet, medicatie, zwangerschap, menopauze en andere oorzaken van een hormoonhuishouding die niet in balans is. Het komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. 40% van alle vrouwen over de 40 heeft hier last van en bij mannen ligt dit percentage nog hoger, namelijk 80%! Psychisch heeft haarverlies ook enorme impact op iemands zelfbeeld. Vooral voor vrouwen is er veel schaamte, omdat een lange en volle haardos vaak wordt geassocieerd met vrouwelijkheid.

2. Natucain heeft geen bijwerkingen, is het dan nog wel effectief?

Bij Natucain geloven we in de combinatie van wetenschap en natuur. Doordat Natucain 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat, zijn er geen bijwerkingen. Dat komt doordat natuurlijke ingrediënten die gewoonlijk nooit vertonen. Je brengt het product aan op de hoofdhuid zodat het zijn werk kan doen waar het nodig is: de haarwortels. Onafhankelijke studies hebben uitgewezen dat Natucain haarverlies vermindert met wel 90% en voor 93% de haargroei stimuleert. Dat zijn geweldige resultaten!

Natucain vermindert haarverlies met 90% en stimuleert de haargroei voor 93%!

3. Wat houdt ‘stamceltechnologie’ in?

De gepatenteerde cocktail MKMS24 bestaat uit bamboo, tijm en linzenextracten. Hiermee combineren we de laatste technologie in geneeskunde en biochemie en gebruiken we dit om haarverlies tegen te gaan met een 100% natuurlijke oplossing. Dat is nou de magie van de natuur! MKMS24 stimuleert de haarpapil om de eiwitten FGF7 en noggin te produceren.

Het noggin-eiwit activeert het eiwit BMP4, waardoor de overgang van de haaruitval fase naar de groeifase verkort wordt. Hierdoor kunnen sneller nieuwe haren worden geproduceerd. Daarnaast stimuleert MKMS24 het haar direct vanuit de wortel en verlengt de groeifase. Hierdoor zijn er voldoende voedingsstoffen om nieuwe haarzakjes te ontwikkelen.

4. Welke resultaten zijn realistisch na 4 weken?

Het duurt 8-10 weken voordat een haar zichtbaar is. Dat is behoorlijk lang, vooral gezien het feit dat haarverlies enorme psychologische gevolgen kan hebben. Doordat wij innovatieve, duurzame moleculen hebben ontwikkeld, konden wij het proces versnellen en zichtbare resultaten laten zien na enkele weken gebruik. Na 4 weken is er bovendien veel minder haarverlies en de haarstructuur is versterkt.

Na 8 weken is het resultaat duidelijk zichtbaar. Alle gebruikers van de Natucain hair activator zeggen onder de indruk te zijn van het resultaat en hebben geen nadelige bijwerkingen ondervonden. Dat is indrukwekkend, want sommigen gebruikten al jarenlang sterke middelen met veel bijwerkingen. Mensen die het product hebben gebruikt zijn heel blij met een middel dat hun grootste zorg aanpakt en waarbij ze verder geen bijwerkingen ondervinden.

5. Komen er nog meer Natucain producten?

Ja, in 2021 gaan we meer producten lanceren. We willen uiteindelijk een '360 graden haarverzorgingsbeleving' van Natucain kunnen bieden. Onze focus zal haarverlies en gezond haar blijven. Ook zullen we blijven investeren in de combinatie van wetenschap en natuurlijke ingrediënten. Ik kan verklappen dat we al een aantal revolutionaire ideeën hebben voor 'next generation' producten om haarverlies nog effecienter tegen te gaan.