4 tips voor kissable Valentine lips!

kiss

Vandaag is het Valentine Day en misschien heb je vanavond wel een spannende date! Hoe vervelend is het dan om van die droge, gesprongen lippen te hebben die nou niet bepaald kissproof zijn. Reden genoeg om even lastminute je lippen te verwennen!

Nummer-1

Zelfgemaakt lipscrubje

Meng wat honing met suiker en amandelolie voor een lekker scrubje. Wrijf dit goedje voorzichtig op je lippen en zo haal je snel die lelijke velletjes weg!

Nummer-2

Zachte tandenborstel

Je kunt je lippen ook scrubben door er met een zachte tandenborstel overheen te poesten. Probeer het eens, het liefst 2x per dag.

Nummer-3

Smeren maar!

Lipbalsem, het liefst zo natuurlijk mogelijk, mag niet ontbreken in je handtas. Gebruik dit ook voordat je lippenstift aanbrengt. Misschien blijft het iets minder lang zitten, maar als je lippen echt droog zijn, kun je beter gezonde lippen met minder kleur hebben, dan knalrode, droge lippen. Zorg ook dat je elke nacht wat balsem op je lippen doet, een soort nachtcrème voor je lippen.

Nummer-4

Vitamine E

Als je lippen echt zo droog zijn dat ze barsten, koop dan een pot vitamine E capsules en breek er een open om de inhoud op de barstjes aan te brengen.

Voor je valentijn date is dit advies te laat, maar zorg dat je veel water drinkt. Dat is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je lippen. Happy Valentine!

Comments

comments